Ereleden

Klaas Slot

Op 1 juli 2013 moest Klaas Slot het zeer vervelende besluit nemen om zijn geliefde zelfverdediging instituut Bushido af te stoten vanwege een zeer belemmerend ziektebeeld waardoor hij als ‘Baas Klaas‘ niet meer op volle scherpte leiding kon geven. Zijn school is enkele jaren door Shi-Sen-Do ‘geadopteerd’ en intern werd één van de top-studenten opgeleid om de school onder eigen naam verder te draaien. Op 1 juli 2017 werd Rob Verboom hoofdverantwoordelijk voor de school in Alkmaar en gaf de oorspronkelijke naam, Bushido, weer terug aan de school.

Klaas is een beminnelijke persoonlijkheid met een echte Budo mentaliteit. Hij geeft momenteel gastlessen, is dangraad examinator en doet de begeleiding van nieuwe zwarte banders.

Baas_Klaas
Baas Klaas

Wim van Vorstenbos

Leraar en inspirator van zowel Klaas als Robert. Alle kaderleden van de Budoschool hebben van O-Sensei (grootmeester) Van Vorstenbos les gehad. Met zijn 9e dan Jiu-Jitsu en 7e dan Judo, en een enorme staat van dienst, is hij één van de nestors van het moderne Jiu-Jitsu. Een zeer beminnelijk en plezierige persoonlijkheid met een enorme ervaringsdeskundigheid. Hij is tevens de verpersoonlijking van de Morele code van het Budo.

wim_van_vorstenbos
O-Sensei Wim van Vorstenbos
budoschool_02

Shi-Sen-Do / Budoschool Takken
Noorderpad 40
1674 NS Opperdoes
robert.takken@shisendo.nl

Robert Takken
Oprichter en jiujitsu leraar Shi-Sen-Do.
Trainer/coach topsportploeg Shi-Sen-Do.
Initiatiefnemer MVO-projecten Shi-Sen-Do.
Lid JBN Nationale Wedstrijd Organisatie Commissie.

Hoofdorganisator European Cup Ju-Jitsu